SULTANİYE MAHALLESİ İFTARI YAPILDI
Çiftlikköy Belediyesi’nin organize ettiği mahalle iftarları tüm hızıyla devam ediyor
7 Haziran 2018 Perşembe 16:03:32

Çiftlikköy’ün Sultaniye Mahallesi’nde yapılan 1000 kişilik iftara Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ev sahipliği yaptı.

Sultaniye Mahalle İftarına AK Parti Yalova 2.Sıra Milletvekili Adayı Meliha Akyol ve AK Parti İlçe Başkanı Feridun Ünlü’nün yanı sıra çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Başkan Silpagar, Sultaniye Mahallesi sakinlerine mahalle iftarına gösterdikleri teveccühten dolayı müteşekkir olduğunu söyleyerek, “Ramazan’da gönül sofralarımız devam ediyor. İlçemizin nüfus olarak en küçük ama samimiyet ve sıcaklığın en güzel yaşandığı mahallelerinden biri olan Sultaniye’de vatandaşlarımızla bir araya geldik. Ramazan bereketiyle kurduğumuz sofralarımızı güzelleştiren vatandaşlarımız oldu. Bundan sonra da diğer mahallelerimizde güzel Çiftlikköylülerle gönül sofralarında buluşmaya devam edeceğiz” dedi.