SİTELER VE AŞAĞI GACIK İFTARLARI YAPILDI
13 Haziran 2018 Çarşamba 14:59:43

Siteler Mahallesi İftarı, Nenehatun Caddesi üzerinde gerçekleştirildi. 500 Evler Mahallesi’nin Gacık Köyü sınırına kadar olan kesimini kapsayan Aşağı Gacık sakinleri ile 75.Yıl Namık Kemal İlkokulu bahçesinde iftar programı yapıldı. Başkan Silpagar, bu yıl önceki yıllardan farklı olarak Mokamp alanında gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri yerine mahallelerde düzenlenen iftar yemekleri vasıtası ile vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade ederek, “Çiftlikköy Belediyesi olarak Ramazan ayının bereketini, bolluğunu, güzelliğini vatandaşlarımızla paylaşıyor olmanın sevinç ve huzurunu yaşadık. Bu son iftarlarımızla ulaşmadığımız mahalle kalmadı, Çiftlikköylüler ile gönül sofralarında buluştuk. Gönül köprülerimizi sağlamlaştırdık. Artık Ramazan Bayramımıza kavuşuyoruz. Her yönüyle güzel ve bereketli bir Ramazan ayını icra ettik” diye konuştu.