ÇİFTLİKKÖY’DE KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANI HAZIRLANIYOR
Çiftlikköy Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlarımızın daha hijyenik ve güvenli bir Kurban Bayramı geçirebilmeleri için dizayn edilen Kurban Satış ve Kesim Alanı'ndaki hazırlıklarını sürdürüyor.
1 Ağustos 2018 Çarşamba 14:23:53

Çiftlikköy Belediyesi ekiplerinin yoğun çalışmaları devam ederken 5 dönüm arazi üzerine kurulacak olan Kurban Satış ve Kesim alanı stabilize malzeme dökülerek gerekli betonlama çalışması bitirilerek uygun hale getirildi.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar Kurban Satış ve Kesim alanını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Silpagar, Kurban Bayramı’nda Çiftlikköy halkının rahat ve hijyenik koşullarda kurbanlarını kesebilmeleri adına çalışmaları sürdürdüklerini ifade ederek, alan içerisinde 2 adet tuvalet, 1 adet çeşmenin olacağının bilgisini aktardı. Kurban satış ve kesim alanının da yer tahsisi yapacak olanların Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne başvurmaları gerektiğini dile getiren Başkan Silpagar konu ile ilgili detaylı bilgilendirmenin yapılacağını sözlerine ekledi.