BAŞKAN SİLPAGAR’DAN ESNAF ZİYARETİ
 ‘Esnafımıza büyük görev düşüyor’
13 Ağustos 2018 Pazartesi 16:25:41

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Sahil Mahallesi esnafını ziyaret etti. Başkan Silpagar gencinden, yaşlısına herkesle bir araya gelen ikili, esnafa hayırlı ve bol kazançlar dileğinde bulundu.

Yerel yönetim anlayışının temelinde ortak akıl olgusunun önemine de değinen Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Güçlü Çiftlikköy’ün yolu güçlü ekonomiden geçiyor. Bu hedefi gerçekleştirmek için esnafımızın yanında yer alıyor, esnafımıza her zaman destek oluyoruz” dedi.

Sahil Mahallesi esnafını ziyaret eden Başkan Silpagar’a Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz, AK Parti İlçe Başkanı Feridun Ünlü, Belediye Meclis Üyeleri Recep Meydan ve Harun Çetintürk’de eşlik etti. Esnaf ziyaretlerinde yaptığı ve yapacağı hizmetleri anlatan Silpagar, hizmetler konusunda taleplerle birlikte vatandaşların sorularını cevaplıyor. Halk için hizmet için var olduklarını belirten Başkan Silpagar, ”Çiftlikköy ilçemizde rutin olarak esnaf ziyaretlerimiz oluyor. Bu fırsatları değerlendirerek vatandaşlarımızla sohbet etme imkanını yakalıyor talep ve sorunlarını da dinliyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Bizler yaptığımız her hizmeti vatandaşımızın ihtiyaçları doğrultusunda yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bizler vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri tutuyoruz” dedi.

İlçedeki hareketliliğin ve ticaret hacminin artması için esnafa da büyük görev düştüğüne vurgu yapan Başkan Silpagar, hizmet ve ürün kalitesinin, müşteri memnuniyetinin ve sürekliliğin ön planda tutulduğu anlayışla istenilen noktalara gelinebileceğinin altını çizdi.