BAŞKAN SİLPAGAR ZABITA HAFTASINI KUTLADI
Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, "7/24 saat zaman mefhumu gözetmeksizin çalışan zabıtalarımız, kentimizde hep en önde fedakarca hizmet etmektedir" dedi
4 Eylül 2018 Salı 15:19:30

192'inci Zabıta Haftası nedeniyle Belediye Zabıta Müdürlüğü'nü makamında ağırlayan Başkan Silpagar, görevlilerle tokalaşarak haftalarını kutladı. Vatandaşların memnuniyeti noktasında zabıtaların önemli görevler üstlendiğini belirten Başkan Silpagar, “7/24 saat zaman mefhumu gözetmeksizin çalışan, Çiftlikköy’de yaptığı denetim ve uygulamalarla vatandaşlarımıza güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan zabıta birimimiz, kentimizde hep en önde fedakarca hizmet etmektedir. Zabıta arkadaşlarımın haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.