SİLPAGAR’DAN ÇİFTLİKKÖYLÜLERE AŞURE İKRAMI
Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Muharrem Ayı dolayısıyla 23 Nisan Meydanı’nda kurulan stantta vatandaşlara aşure ikram etti. Başkan Silpagar’a aşure ikramında eşi Nursel Silpagar da eşlik etti
21 Eylül 2018 Cuma 16:26:54

AŞURE GÜNÜNDE ÇİFTLİKKÖYLÜLERE 5 BİN AŞURE

Muharrem Ayının 10’uncu gününde kutlanan Aşure Günü dolayısıyla Çiftlikköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen organizasyonla, ilçe meydanında ve ilçenin 6 merkez mahallesindeki tüm camilerde vatandaşlara 5 bin adet aşure ikramı yapıldı. 23 Nisan Meydanı’nda kurulan stantta Bayan Silpagar’la birlikte vatandaşlara aşure ikram eden Başkan Silpagar, “Aşure Günü’nde 23 Nisan Meydanı’nda düzenlediğimiz etkinliğe katılarak vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. Hicri takvimin ilk ayı olan Muharrem ayının onuncu gününü Aşure Günü olarak kutluyoruz. Vatandaşlarımızla da bu vesile ile bir araya gelmekten mutluyuz” dedi.