BAŞKAN SİLPAGAR’DAN KURMAYLARIYLA İSTİŞARE
Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz ve birim amirleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu
26 Eylül 2018 Çarşamba 12:25:09

Haftalık olağan birim amirleri toplantısında konuşan Başkan Silpagar, Çiftlikköy’ün son dönemde hiç olmadığı kadar hızlı bir gelişme ivmesi içinde olduğuna dikkat çekerek, “Çalışmalarınızdan memnunum, ancak eksikliklerimiz varsa bunları süratle belirleyip kapatma noktasında daha iyi olmamız gerekiyor. Hepinizin elinizden geleni yaptığını biliyorum. Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Silpagar, önerilerin de istişare edildiği rutin toplantılarda her hafta bir araya gelerek belediyenin kurmayları ile durum değerlendirmesi yaptıklarını ifade etti.

SİLPAGAR, “VATANDAŞLARIN TALEPLERİNE HER ZAMAN DUYARLI OLALIM”

Birim amirleri toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz, Fen İşleri Müdürü Erdinç Yıldız, Yazı İşleri Müdürü Cüneyd Uzun, Mali Hizmetler Müdürü Nermin Sağlam, Park ve Bahçeler Müdürü Ersan Tekin, Temizlik İşleri Müdürü Ali Kaplan, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Handan Meydan Kırış, Zabıta Müdürü Yalçın Arslan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Alper Perihanoğlu, Gelir Emlak Şefi Mersiye Sarısaç, Su İşleri Şefi İsmail İltuş katıldı. Başkan Silpagar, “Birim amirlerimizle haftalık olağan toplantımızı yaparak ilçemizde belediyemizin çalışmalarının güncel durumu hakkında istişarelerde bulunduk. Başkan yardımcımız ve birim amirlerimizle Eylül ayında yapılan çalışmaları değerlendirdiğimiz toplantıda, vatandaşlardan gelen taleplere her zaman duyarlı olmaları gerektiğini belirttik” diye bilgi verdi.