FİLENİN SULTANLARI LİGE BAŞLIYOR
Bu sezon Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Ligi 2.Grup’ta ilimizi ve Çiftlikköy’ü temsil edecek olan Çiftlikköy Belediyesor Bayan Voleybol Takımı, hafta sonunda ilk maçına çıkıyor
3 Ekim 2018 Çarşamba 15:04:19

Filenin sultanları, 7 Ekim Pazar günü saat 14.00’te Balıkesir Burhaniye’de oynanacak olan Balıkesir Körfez Eğitim Gelişim karşılaşması ile lige start veriyor. Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini dile getirdi.

Karadeniz, ligde üst sıraları hedeflediklerini ve bunun için mücadele edeceklerini belirterek, “Başantrenörümüz Mihrican Deviren ve Yardımcı Antrenörümüz Venhar Odabaşı nezaretinde sporcularımız lig öncesi iyi bir hazırlık devresi geçirdi. Bu sene Pasör İdil Ulusoy ve Orta Oyuncusu Doğa Kayar’la genç ekibimize deneyimli oyuncularla takviye ettik. İyi bir ekibimiz var, grupta pek çok takımın canını yakacak güçte olduğumuza inanıyorum” dedi.

Karadeniz, “Bizlere her zaman destek veren Çiftlikköy Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Belediyespor Başkanımız Ali Murat Silpagar ve Belediye Başkan Yardımcımız Abdurrahim Solmaz’a da teşekkür ediyorum. Çiftlikköy ve tüm takımlarımız için iyi bir sezon olmasını diliyorum” diye konuştu

2.Grup’ta Ayvalıkgücü Bld., Balıkesir Edremit Bld. Altınoluk, Balıkesir Körfez Eğitim Gelişim, Bursa Ahmet Erdem Anadolu Lisesi, Bursa Nova Gençlik, Çanakkale Biga Çiçeklidede, Çanakkale Kale 1957 Spor, Çanakkale Yeşil Bayramiç, Kocaeli Gölcük ihsaniye, Kocaeli İzmit DSİ ile mücadele edecek olan Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Yalova’daki maçlarını 90.Yıl Spor Salonu’nda yapacak.