SULTANLARIMIZ EVİNDE GALİP 3-2
Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi B Grubu’nda genç kadrosuyla mücadele eden Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Yalova’da konuk ettiği İzmit DSİ karşısında heyecanlı bir karşılaşma sonrasında 3-2 ile galibiyete uzandı
11 Ekim 2018 Perşembe 15:01:50

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Belediyespor Amatör Şube Sorumlusu Alper Perihanoğlu ve Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz’in de tribünlerde yerini aldığı mücadelede ilk 2 seti zorlanmadan 25-13 ve 25-11’lik skorlarla kazanan sultanlarımız, sonrasında rakibin direncini artırmasıyla 15-25 ve 19-25’lik setlerle yenilerek maçı 2-2’ye getirdi. Tie-break setinde son dakikalara 13-12 geride giren sultanlar, Zehra’nın etkili servisleriyle seti ve maçı çevirmesini bildi ve mücadeleden 3-2’lik galibiyetle ayrıldı.

Mihrican Deviren’in öğrencileri bu sonuçla ikinci maçında ilk galibiyetine imza atarken, Başkan Silpagar da maçın ardından sporcularla bir araya gelerek gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti. Başkan Silpagar, “İki dış transferle takviye ettiğimiz bu kadronun tamamı genç takımımızdan gelen oyunculardan oluşuyor. Ligde bu mücadele ve dinamizm ile iyi sonuçlar alacaklarına ve bizi en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Hepsini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz de, karşılaşmayı izleyerek tribünde sultanlara destek veren Başkan Silpagar’a heyecan dozu yüksek bir maç izlettiklerini ifade ederek, “Desteklerinden dolayı Başkanımız Sayın Ali Murat Silpagar’a teşekkür ediyoruz. İyi bir mücadele ortaya koyduk. 2-0’dan 2-2’ye gelse de kazanarak 2 puan almak bizim için önemli. Teknik heyetimizi ve oyuncularımızı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Pazar günü rakibimiz Bursa deplasmanında Bursa Ahmet Erdem Anadolu Lisesi olacak. Oradan da iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz” dedi.