ÇİFTLİKKÖY’DE AYŞE EKİZ'LE KADINLAR MATİNESİ
Çiftlikköy Belediyesi Düğün ve Konferans Salonu’nda düzenlenen Kadınlar Matinesi’nde sahne alan TRT Sanatçısı Ayşe Ekiz muhteşem sahne performansı ile Çiftlikköylü bayanları coşturdu
24 Ekim 2018 Çarşamba 14:45:15

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın açılış konuşmasını yaptığı gecenin ev sahipliğini ise Başkan Silpagar’ın eşi Nursel Silpagar yaptı.

Salonu dolduran izleyicilere karanfil hediye eden Bayan Silpagar, konser sonrasında da Ayşe Ekiz’e fincan seti ve çiçek takdim etti. Bayanların eğlenceye doyduğu gecede Türk Sanat Müziği’nin sevilen eserlerini seslendiren Ayşe Ekiz, Çiftlikköy’de çok güzel bir akşam geçirdiklerini ifade ederek izleyicileri tebrik etti.

Gecede kısa bir konuşma yapan Başkan Silpagar da, Çiftlikköy’de kendilerini seven sevmeyen herkes için hizmet yaptıklarını ifade ederek, “Bayanlarımızı bu gibi sosyal etkinliklerde buluşturmaya devam edeceğiz. İlçemiz için gereken altyapı ve üstyapı çalışmalarının üstesinden geldik. Ancak sosyal ve kültürel yaşam da son derece önemli. Bayanlarımızın güzel zaman geçirmelerine, bir arada olmalarına vesile olan bu kültürel etkinliklerimiz, konserlerimiz devam edecek” diye konuştu.

Gerek ışık, gerek sahne düzeniyle, gerekse lazer efektleriyle göz dolduran salonda gerçekleşen muhteşem konsere eşlik eden Çiftlikköy bayanlar da, bu güzel etkinlik dolayısıyla Başkan Silpagar’a teşekkürlerini dile getirdi.