BAYAN SİLPAGAR AHŞAP KURSİYERLERİYLE BİR ARADA
Çiftlikköy İlçe Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü’nün açmış olduğu Ahşap Süsleme ve Ahşap Yakma kursları Çiftlikköy Belediyesi'nin yer tahsisi yaptığı binalarda devam ediyor
13 Kasım 2018 Salı 10:52:03

Çiftlik Mahallesi’ndeki Belediyespor tesisleri binasında yapılan Dekoratif Ahşap Süsleme Kursu’nu ziyaret eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın eşi Nursel Silpagar, kurs öğretmeni Aytül Yıldız’a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, kahve takımı hediye etti.

ÇİFLİKKÖYLÜ BAYANLAR AHŞAP BOYAMA İLE STRES ATIYOR

Bayan Silpagar, kurs öğretmeni Aytül Yıldız’dan yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Yıldız, Çiftlikköy Belediyespor Tesisleri binasında süren etkinliklerde haftanın beş günü 21 bayan kursiyerin katılımıyla dekoratif ahşap süsleme ve 23 bayan kursiyerin katılımıyla ahşap yakma kurslarını gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “Toplam 44 katılımla kurslarımızı yapıyoruz. El emeği gerektiren bu ince çalışmalara bayanlarımız büyük bir şevkle katılıyor” diye bilgi verdi.

BAYAN SİLPAGAR’DAN TEBRİK

Çiftlikköy’de bayanların boş zamanlarını değerlendirmeleri açısından bu gibi sanatsal faaliyetlerin artması gerektiğini ifade eden Bayan Silpagar da, çalışmalarından dolayı kursiyerleri tebrik etti. Bayanların yaptıkları eserleri tek tek inceleyen Bayan Silpagar’a kursiyerler de büyük ilgi gösterdi. Kurslarda tamamlanan eserler, yılsonunda yapılacak bir sergi ile herkesin beğenisine sunulacak.