YOZGATLILAR DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN SİLPAGAR’A TEBRİK ZİYARETİ
Yalova Yozgatlılar Derneği Yönetim Kurulu, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı ziyaret ederek, AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adaylığı sürecinde kendisine başarılar diledi
17 Ocak 2019 Perşembe 14:02:13

Yalova Yozgatlılar Derneği Başkanı İsmail Duran ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında konuk eden Başkan Silpagar da, Çiftlikköy’de son 5 yıllık süreçte gerçekleştirilen bazı hizmet ve çalışmaları dernek üyelerine aktararak, Çiftlikköy’ün önümüzdeki dönemde hızlı bir ilerleme yaşayacağını dile getirdi.

Başkan Silpagar’a bu süreçte başarılar dileklerini ileten Yalova Yozgatlılar Derneği Başkanı İsmail Duran da, “Çiftlikköy’e 2014’te seçildiğiniz zamandan bu yana hizmet ve projelerinizle büyük değer kattınız. Seçim sürecinde başarılar ve kolaylıklar diliyoruz” diye konuştu.