BAŞKAN SİLPAGAR ÖZEL BİREY OKULLARINI GEZDİ
Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Çiftlikköy’de hizmete giren Özel Yalova Birey Okulları kampüsünü dönem sonu dolayısıyla ziyaret ederek temaslarda bulundu
17 Ocak 2019 Perşembe 15:31:23

Özel Yalova Birey Okulları Eğitim koordinatörü Sebahattin Kösem,  Okul kurucularından Mümin Balcı, Oktay Çolak, Soner Aksoy, Ercüment Tokay ve Uğur Erdinç tarafından karşılanan Başkan Silpagar, kurucularla eğitim konusunda istişarelerde bulundu.

Spor salonu, yemekhanesi, konferans salonu gibi fiziki şartlarıyla bir özel okulun gerektirdiği tüm donanımın sağlandığı Özel Yalova Birey Okulları’nın Çiftlikköy’de hizmete girmesinin ilçedeki öğrenciler açısından bir şans olduğunu ifade eden Başkan Silpagar, Çiftlikköy’de eğitim kurumlarının hem sayı hem de çeşitlilik anlamında artmasını temenni ettiğini dile getirdi.

Başkan Silpagar, “6 Bin m2 kapalı alana sahip Özel Yalova Birey Okullarının tüm bölümlerini gezdik, öğrencilerle merhabalaştık. Bize gösterdikleri misafirperverlik için Özel Yalova Birey Okullarının değerli kurucularına, öğretmen meslektaşlarıma, görev yapan herkese teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.