ÇİFTLİKKÖY KARATECİLERİ TRAKYA LİGİ’NDE FARKLI
Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı, Kırklareli’nde yapılan Trakya Ligi Karate Şampiyonası’ndan 12 madalya ile döndü
8 Şubat 2019 Cuma 08:55:00

Halil İbrahim Yüksektepe antrenörlüğündeki Çiftlikköy Belediyespor karatecileri, Trakya Ligi Karate Şampiyonası 1. Etabı’nda yine farkını ortaya koydu. Şampiyonada 4 birincilik, 5 ikincilik ve 3 üçüncülük kürsüsüne çıkan Çiftlikköylü sporcular, ilk etaptan başarılı sonuçlarla dönmenin mutluluğunu yaşadı.

Turnuvada Gökay Sökmen ve Murat Aslan Beden 45 kg’da, Ahmet Enes Durmuş +55 Kg’da, bayanlarda Selinay Sökmen Bayan 54 Kg’da kategorilerinde birincilik elde eden Çiftlikköy Belediyespor sporcuları oldu. Çiftlikköy ekibi adına tatamiye çıkan Muhammet Emir Coşkun 45 Kg’da, Ahmet Refik Çakır 50 Kg’da, İsmail Ümit Holoğlu +55 kg’da, Muhammet Ağır 63 Kg, R.Emirhan Özüdoğru 70 Kg’da ikinci olurken, İbrahim Makkaev 47 Kg’da, bayanlarda Neslihan Aydın +50 Kg’da ve katada Muhammet Ağır üçüncü oldular.

Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Halil İbrahim Yüksektepe, takımı tebrik ettiğini belirterek, “Sporcularımız yine gerekeni yaparak şampiyonadaki farklarını göstermiş oldular. Dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik eder, bizlere bu imkanları sağlayarak gençlerin yolunu açan ve onlara her daim destek olan Başkanımız Sayın Ali Murat Silpagar'a ve tüm ekibine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.