Filenin Sultanları için dev ekran

7 Ağustos 2024

Çiftlikköy Belediyesi, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda büyük bir başarı elde ederek yarı finale yükselen Filenin Sultanları’nın kritik İtalya karşılaşmasını, Mokamp alanında kurulacak dev ekranlarda canlı olarak izleme fırsatı sunuyor.
Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda adını yarı finale yazdırarak büyük bir başarı elde eden Filenin Sultanları, 8 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de İtalya ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak.  Çiftlikköylüler ve tüm voleybol severler, bu heyecan dolu karşılaşmayı bir arada izleme fırsatı bulacak.
Belediye Başkanı Adil Yele, bu tür etkinliklerle sporun ve takım ruhunun önemini vurgulamayı amaçladıklarını belirtti. Yele, “Hemşehrilerimizi bu önemli karşılaşmayı birlikte izlemeye davet ediyoruz. Birlikte sporun heyecanını ve coşkusunu yaşamak için herkesi Mokamp’a bekliyoruz” dedi.

DİĞER DUYURULAR