Çiftlikköylüler, EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda adını son 16 turuna yazdıran A Milli Futbol Takımımızın Çekya zaferini Mokamp alanında kurulan dev ekranda izledi.

EURO 2024 F Grubu’nda Çekya ile karşılaşan Türk Milli Takımının 2-1’lik skorla son 16 turuna yükseldiği futbol şölenini Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele de Çiftlikköylülerle birlikte izleyerek muhteşem coşkuya eşlik etti.

Çiftlikköy Belediyesi’nin kurduğu dev ekranda milli maç keyfini yaşayan Çiftlikköylülere maç öncesinde belediye ekipleri tarafından Türk bayrakları dağıtıldı. Kırmızı beyazlı formalarıyla alanı dolduran vatandaşlar, coşkulu tezahüratlarıyla A Milli Futbol Takımımıza destek verirken, heyecan dolu 90 dakikanın sonunda sevinen taraf Türkiye oldu.

Karşılaşmayı büyük heyecan içerisinde takip ettiklerini belirten Başkan Yele, “Bizim Çocuklar’ı, bu genç yeteneklerimizi yürekten kutluyorum. Gerçekten yeni jenerasyonumuz bu büyük turnuvada bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Çiftlikköy Belediyesi olarak biz de bu büyük heyecanı, vatandaşlarımız hep birlikte bir bayram coşkusu içinde yaşayabilsin diye böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. İnşallah turnuvada ilerledikçe burada maçları birlikte izlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.