Çiftlikköy Belediyesi’nin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının final gününde Çiftlikköylüler Tuğba Yurt’la coştu. Zafer Bayramı gecesinde kutlamalar, 23 Nisan Meydanı’ndaki bando ekibinin çaldığı ‘Dağ Başını Duman Almış’ marşıyla başladı. Ardından Türk bayrakları eşliğinde gerçekleştirilen kortej yürüyüşüne Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, eşi Yeşim Yele, CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, CHP’li Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ve vatandaşlar, marşlar ve şarkılar söyleyerek katıldılar.
Mokamp alanında binlerce Çiftlikköylünün katıldığı zafer gecesinde pop sanatçısı Tuğba Yurt şarkılarıyla izleyicileri büyüledi. Kendi şarkılarıyla başladığı konserinde Çiftlikköylüleri coşturan Yurt, Sezen Aksu’dan Yıldız Tilbe’ye sevilen sanatçıların şarkılarını seslendirirken, izleyiciler de kendisine eşlik etti. Konseri Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ve Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil de eşleriyle birlikte Başkan Yele’nin yanında izledi. 
Konserin finalinde Tuğba Yurt’a Belediye Başkanı Adil Yele ve eşi Yeşim Yele eşlik etti. Türk bayraklarıyla sonlanan gecede güzel şarkıcıya plaket veren Başkan Yele, “7’den 77’ye herkesin gönlünde taht kuran Tuğba Yurt’a bu güzel konseri için teşekkür ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı zaferin ruhuna yakışır güzellikteki etkinliklerimizle kutladık. Bu gibi etkinliklerimiz devam edecek” dedi. Muhteşem gece, havai fişek gösterileriyle sona erdi.