Çiftlikköy Belediyesi, spor ve sporcuya verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Yalova Spor Basketbol Kulübü ile yapılan anlaşma kapsamında, şehrimizi Süper Lig’de temsil edecek olan takımımıza büyük bir destek sağlandı.
Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, kulüp yetkilileriyle bir araya gelerek, belediye olarak spora ve sporculara olan desteklerinin her daim süreceğini vurguladı.
Yalova Spor Basketbol Kulübü ile imzalanan protokol kapsamında, Yalova’da oynanacak lig ve hazırlık maçlarında bir tribün “Çiftlikköy Tribünü” olarak adlandırılacak. Bu anlaşmayla hem kulübe olan desteği somutlaştırırken hem de Çiftlikköy Belediyesi’nin sporla iç içe olan gençlere ve sporseverlere yönelik desteği bir kez daha ortaya konuldu.
Başkan Adil Yele, “Spora yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır. Yalova Spor Basketbol Kulübü’nün Süper Lig’deki başarısı, tüm Yalova’nın ortak gururudur. Çiftlikköy Belediyesi olarak bu gurura ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.