Çiftlikköy Belediyesi, filosunu biri kamyon diğeri kamyonet olmak üzere 2 yeni araçla güçlendirdi.

Çiftlikköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü garajına, Karhas Metal Mühendislik Tic.Ltd.Şti. ve Denizhan Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Amb. Malz. Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından hibe edilen iki yeni araç katıldı. Araçlar Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele tarafından teslim alındı.

“ARAÇ FİLOMUZU SÜREKLİ YENİLEME VE GELİŞTİRME ÇABASINDAYIZ”

Belediye Başkanı Yele, araç teslim töreninde yaptığı açıklamada, göreve geldikleri ilk günden itibaren Çiftlikköy halkına daha iyi, daha hızlı ve daha verimli hizmet sunabilmek amacıyla araç ve ekipmanlarda sürekli yenileme ve geliştirme çalışmaları yürüttüklerini vurguladı. Yele, “Çiftlikköy Belediyesi olarak araç filomuzu sürekli yenileme ve geliştirme çabasındayız. Bu kapsamda, Karhas Metal Mühendislik Tic.Ltd.Şti. tarafından hibe edilen 2020 model Otokar kamyonet ve Denizhan Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Amb. Malz. Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti. 2021 model Ford kamyonu teslim aldık. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Yele, bu tür desteklerin ilçenin gelişimi için büyük önem taşıdığını ve Çiftlikköy Belediyesi'nin hizmet kalitesini artırma yolunda atılan adımların devam edeceğini belirtti. Hibe edilen araçlar, Fen İşleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü altyapı ve yol çalışmalarında kullanılacak.