Çiftlikköy Belediyespor kadrosunu 4 yeni transferle güçlendirdi. Yalova Süper Amatör Lig’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlılarda Gencalp Gencer, Muhammed Yusuf Şendur, Yağız Okul ve Ege Kartal Kotaz, takıma katılan yeni isimler oldu.

İmza töreninde konuşan Çiftlikköy Belediyespor Başkanı Suat Kaan Aydın, “Yalova Süper Amatör Lig’de 2-3 Kasım 2024 tarihlerinde ilk hafta karşılaşmaları oynanacak. Hazırlıklarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. Kadromuzu güçlendirmek adına geçtiğimiz sezon Teşvikiye Belediyespor forması giyen stoper Muhammed Yusuf Şendur, geçen sezonu Sugören Gençlik’te geçiren forvet Yağız Okul, Yalovaspor forması giyen forvet Gencalp Gencer ve orta saha oyuncusu Ege Kartal Kotaz’ı takımımıza kattık. Yeni oyuncularımıza takımımıza hoş geldiniz diyorum. Ligin başlamasına da çok az bir zaman kaldı. Çiftlikköy Belediyespor olarak, Süper Amatör Lig’de iddiamızı ortaya koyacak bir kadro kurduk. Yeni sezonun tüm takımlarımız ve futbol camiamız için en güzel şekilde geçmesini diliyorum” diye konuştu.