2024-2025 sezonunda Yalova Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Çiftlikköy Belediyespor’da 6’sı dış transfer olmak üzere 15 futbolcu ve Teknik Direktör Levent Numanoğlu ile sözleşme imzalandı.

Çiftlikköy Belediyesi’nde gerçekleştirilen imza törenine Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Çiftlikköy Belediyespor Başkanı Suat Kaan Aydın ve kulüp yöneticileri de katıldı. İç transferde Uğur Özcan, Yusuf Ziya Demirtaş, Enes Yıldız, Doğukan Polat, Burak Şenol, Enes Yılmaz, Batıkan Bahadır, Eyüpcan Durmuşoğlu ve Ahmet Yağız Uzun’la sözleşmeler yenilenirken, dış transferle takıma 6 yeni isim daha katıldı.

Teşvikiye Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Ramazan Bartan, Esenköyspor’dan kanat oyuncusu Azat Dinç, Yeşil Yalovaspor’dan sol bek Hüseyin Alvakeel, Diyarbakır Licespor’dan orta saha oyuncusu Mustafa Çağlayan, Sugören Gençlerbirliği’nden orta saha oyuncusu Halil İbrahim Argün, kırmızı siyahlı takıma yeni katılan isimler oldu.

Çiftlikköy Belediyespor için önemli bir adım attıklarını dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, “İç transferde 9, dış transferde 6 futbolcu olmak üzere toplam 15 futbolcumuzla imzalarımızı atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çiftlikköy Belediyespor Başkanımız Suat Kaan Aydın ve yöneticileriyle birlikte sporcularımızı makamımızda ağırladık. Her bir sporcumuzun, Çiftlikköy’ü başarıyla temsil edeceğine olan inancım tam. Yeni sezonda hem sahada hem de saha dışında en iyi performansla yer alacağımıza yürekten inanıyorum. Takımımıza başarılar diliyorum” diye konuştu. Çiftlikköy Belediyespor Başkanı Suat Kaan Aydın da, yeni sezonda hedefin öncelikle Süper Amatör Lig’de şampiyonluk olduğunu dile getirerek önümüzdeki günlerde takıma birkaç ismin daha katılacağını vurguladı.