Çiftlikköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde Mokamp Plajı’nda yapılan Plaj Voleybolu Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’nin açılışını yaptığı turnuvada mücadele eden 16 takımın kozlarını paylaştığı voleybol turnuvası, izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor.

Turnuvada ilk iki gün yapılan karşılaşmalar sonrasında çeyrek final etabına yükselen ekipler belli oldu. Karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı: Şehit Talha Bahadır-Halsizler 2-0, Dayılar-Amigos 2-0, Açkurtlar-YVSK 2-0, Kuzey Yıldızı-Marilyn&Jane 2-0, Powerpuff-Birlikspor 2-1, Bermuda Üçgeni-MAT 2-1, Kemikkadro-Kemik Kıran 2-1.

Çeyrek finalde Kuzey Yıldızı – Powerpuff, Kemikkadro – Şehit Talha Bahadır, Bermuda Üçgeni – Dayılar karşılaşmaları oynanacak. Çeyrek finalin bir diğer ekibi Açkurtlar ise Gummana's Children – Vikingler eşleşmesinin kazananı ile yarı finale çıkmak için mücadele edecek.

Kadın, erkek ve mix ekiplerden oluşan 16 takımın katıldığı turnuvada çeyrek finale kalan tek kadın ekibi ise Powerpuff oldu. Tek maç eliminasyon sistemiyle oynanan ve ilk üçe giren takımların ödüllendirileceği turnuvanın son gününde üçüncülük ve final karşılaşmaları yapılacak.