Çiftlikköy Belediyesi’nin M.Akif Ersoy Mahallesi’nde başlattığı sıcak asfaltlama çalışmaları, ilçenin doğu batı eksenindeki önemli akslarından olan Şehit Ömer Halisdemir Caddesi ile devam ediyor. Çiftlikköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde üzerinde orta rejüflerin kaldırılması gibi ön hazırlıkların tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmalarına başladı. Gece çalışmalarının da yapıldığı 1600 metre uzunluğundaki Şehit Ömer Halisdemir Caddesi’nde sıcak asfaltlamanın bu hafta içinde bitirilmesi planlanıyor.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, asfaltlama programı kapsamında iki haftalık süreçte Bilge Kaan Caddesi, Mimar Sinan Caddesi, Kızılelma Sokak, Yeni Çizgi Sokak, Mızrak Sokak, İmren Sokak, Sümbül Sokak, Saray Caddesi’nde çalışmaların tamamlandığını belirterek, Şehit Ömer Halisdemir Caddesi’nin de kısa sürede asfaltlanacağını söyledi. Başkan Yele, “Şehit Ömer Halisdemir Caddesi’nde asfalt serimimiz bittikten sonra Yeşil Körfez Su Birliği İsale Hattı’nın yenileme çalışmaları nedeniyle bozulan diğer yollara geçerek devam edeceğiz. Kasım ayında çalışmalarımızı tamamlamayı planlıyoruz. Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi, acil sorunlarımız öncelikli olmak üzere, ilçemizin tüm problemlerini birer birer çözmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.