Çiftlikköy Belediyesi’nin her hafta bir mahallede düzenlediği El Ele Çocuk Şenlikleri, hafta sonunda 500 Evler Mahallesi’nde yapılan etkinlikle sona erdi. Mahalle meydanında bir araya gelen çocuklar, aileleriyle birlikte yarışmalar, animasyonlar ve tiyatro gösterileriyle keyifli anlar geçirdi. Şenlik, şişme oyun parkurları ve yüz boyama etkinlikleriyle başladı. Çocuklar arasında düzenlenen şarkı söyleme yarışmaları büyük ilgi görürken, dans yarışmaları ve kuka kapmaca yarışması gibi yarışmalarda da renkli anlar yaşandı. İnteraktif tiyatro gösterisiyle sona eren ve mahalledeki çocuklara unutulmaz anlar yaşatan etkinlikle ilgili konuşan Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, “İlçemizin tüm mahallelerinde çocuklarımıza ulaşmayı hedeflediğimiz El Ele Çocuk Şenliklerini büyük bir coşkuyla tamamladık. Şenliklere gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Sosyal ve kültürel belediyecilik anlamında yapmış olduğumuz bu gibi etkinliklerin devamı da gelecek. Çocuklarımızın neşesi ve enerjisi bize Çiftlikköyümüzde yaptığımız ve gelecekte yapacağımız bu gibi etkinlikler için şevk veriyor” diye konuştu.