2024-2025 sezonunda Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 9.Grup’ta mücadele edecek olan Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nda 12 oyuncunun transferi tamamlandı. Sezona deneyimli teknik direktörü Mihrican Deviren’le başlayacak olan Çiftlikköy’ün sultanlarında Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Çiftlikköy Belediyespor Başkanı Suat Kaan Aydın ve kulüp yöneticilerinin de katılımıyla 12 sporcu ve teknik ekiple imzalar atıldı.

Çiftlikköy Belediyesi’nde gerçekleştirilen imza töreninde ilk olarak geçtiğimiz sezon Çiftlikköy Belediyespor’da başarılı karşılaşmalar çıkaran Takım Kaptanı, deneyimli libero Elif Kavrar Erişçi imzayı attı.

Geçtiğimiz sezon Cadence Gölcük İhsaniyespor formasını terleten Pasör Çaprazı Buse Özden ve Orta Oyuncu Aslı Türker, Semt 77 Yalovaspor’dan Pasör Irmak Kazan ve Köşe Oyuncu Naz Orakçı, önceki sezonlarda Çiftlikköy forması giyen, geçen sezon Tiffany Tomato Bordo Spor’da oynayan Pasör Ceren Aldemir, Çiftlikköy Belediyespor Altyapısından yetişerek A Takımın sürekli oyuncularından olan Libero Tuğba Taş, yine Çiftlikköy altyapısından yetişerek uzun yıllar takıma hizmet veren Smaçör Zehra Çilingir de imza atan diğer sporcular oldu. Antrenör Mihrican Deviren ve Kondisyoner Sencer Sönmez’in yanı sıra iç transferde alt yapı oyuncuları Seçil Turgut, Nehir Deviren, Azra Öcal ve Elif Durgun, A takıma katılan isimler olarak yeni sezon sözleşmelerini imzaladı.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, yeni sezon öncesinde Çiftlikköy’ün Sultanlarının yeni transferler ve eski oyuncuları ile yaptığı anlaşmalarla gücüne güç kattığını dile getirerek, “Belediyespor Kulübü Başkanımız Suat Kaan Aydın, Voleybol A Takım Antrenörümüz Mihrican Deviren, Kondisyonerimiz Sencer Sönmez ve kıymetli voleybolcularımızla belediyemizde bir araya geldik ve A Takımımızın değerli antrenörü, kondisyoneri ve sporcularımızla birlikte yeni sezon öncesi imzalarımızı attık. Altyapılarımızdan yetişip A takımımıza yükselen genç voleybolcularımızı ayrıca tebrik etmek istiyorum. Sporcularımıza her zaman inancım tam, yeni sezonda Çiftlikköyün Sultanlarına başarılar diliyorum” diye konuştu.