Çiftlikköy Belediyesi tarafından düzenlenen yaz sineması etkinlikleri, Mokamp alanında yapılan "Hükümet Kadın 2" filmi gösterimiyle başladı. Açık havada düzenlenen etkinlikte, yüzlerce Çiftlikköylü kahkaha dolu bir akşam yaşadı. Etkinliğe Çiftlikköy Belediye Başkan Vekili Ebru Filiz ve CHP’li belediye meclis üyeleri de katıldı.

Demet Akbağ’ın başrolünde yer aldığı "Hükümet Kadın 2" filminin ardından, ikinci gününde çocukların yanı sıra yetişkinlerin de ilgiyle izlediği "Buz Devri 2" filminin açık hava sinemasında gösterileceğini belirten Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, “Mokamp alanına kurduğumuz dev ekranda, 3 gün boyunca birbirinden güzel filmler Çiftlikköylülerle buluşuyor. Her yaştan vatandaşımızı, yaz sineması etkinliklerimizle hem nostaljik hem de eğlenceli zaman geçirmeye davet ediyoruz” dedi.

Yaz sineması keyfi, 23 Ağustos akşamı saat 21.00’de, büyük küçük herkesin beğenisini kazanan "Buz Devri 2" filmiyle devam edecek. Etkinlikler, 24 Ağustos’ta yine aynı saatte gösterilecek olan "Hababam Sınıfı" filmi ile sona erecek.