Çiftlikköy Belediyesi'nin düzenlediği Akıl ve Zeka Oyunları kursu, 5-12 yaş arası öğrenciler için büyük bir ilgi odağı haline geldi. Çocukların hem eğlenip hem de önemli beceriler kazandığı bu kurs, ailelerden ve öğrencilerden tam not alıyor.

Çiftlikköy Belediyesi, çocukların eğitimine ve kişisel gelişimine katkı sağlayan kurslarla topluma hizmet etmeye devam ediyor. Kursun öğretmeni Neslihan Kılıç, derslerde eğlencenin ön planda olduğunu belirterek şunları söyledi: “Derslerde öncelikle eğleniyoruz. Bir çocuk buraya geldiğinde kapıdan mutlu çıkıyor. Onun dışında stratejik öğrenme, güzel ve olumlu düşünebilme, yaptığını en iyi şekilde yapıp bitirebilmeyi öğreniyor. Çeşitli kutu oyunlarıyla hem eğlenip hem öğreniyorlar.”

EĞLENCELİ VE EĞİTİCİ AKTİVİTELER

Çocuklar, çeşitli kutu oyunları aracılığıyla stratejik düşünme, problem çözme ve olumlu düşünme becerilerini geliştiriyorlar. Oyunlar sırasında, çocuklar bir yandan eğlenirken bir yandan da dikkat ve odaklanma yeteneklerini artırıyorlar.

AİLELERDEN TAM NOT

Veliler, çocuklarının bu kursa katılmalarından son derece memnun olduklarını belirtiyor. Çocukların derslere büyük bir heyecanla gittiklerini söyleyen veliler, kurstan mutlu bir şekilde evlerine döndüklerini vurguladılar.