Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, yeni sezonun ilk karşılaşmasında Yalova’da Nilüfer Belediyespor’u konuk ediyor. 13 Ekim Pazar günü saat 14.00’te başlayacak olan mücadele, Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak. Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 9. Grup’ta yer alan Çiftlikköy’ün Sultanları, ilk maçı kayıpsız geçerek lige iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Karşılaşmaya galibiyet parolası ile çıkacaklarını dile getiren Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Onur Ergan, “Hedefimiz sezona güzel bir galibiyetle başlayıp iyi bir seri yakalamak. Ligin bu ilk maçında tüm Yalova ve Çiftlikköylü voleybolseverleri takımımıza destek vermek için tribünlere bekliyoruz” diye konuştu.

9. Grup’ta 1.hafta mücadelelerinde Çiftlikköy Bldspor – Nilüfer Bld.spor, Gemlik İstiklalspor – Uludağ Atletik, İnegöl Orhaniye Voleybol – MG Spor, Kestel Belediye Gençlik – Bursa BŞB takımları karşı karşıya gelecek. Çiftlikköy’ün sultanları karşılaşmada orta oyuncular Hatice Savar, Sudem Demir, Aslı Türker, smaçörler Merve Akbaş, Hazal Ubeyli, Naz Orakçı ve Zehra Çilingir, liberolar Elif Kavrar ve Tuğba Taş, pasör çaprazında Buse Özden, pasör Irmak Kazan ve Ceren Aldemir ile A takıma alt yapıdan katılan Seçil Turgut, Nehir Deviren, Azra Öcal, Elif Durgun’dan oluşan kadrosuyla yer alacak.