Bu sezon Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nda 3 yeni oyuncu ile anlaşma sağlandı. Geçtiğimiz sezon Aksaray 1989 Spor forması giyen Smaçör Hazal Ubeyli, geçen sezonu Kuzeyboru II’de geçiren smaçör Merve Akbaş ve ortaoyuncu Hatice Savar, yeni sezonda kırmızı siyahlı forma için mücadele edecek.

Çiftlikköy Belediyespor Başkanı Suat Kaan Aydın ve Voleybol Şube Sorumlusu Onur Ergan’ın hazır bulunduğu imza töreninde konuşan yeni transferler, Çiftlikköy’ün başarısı için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini dile getirerek kırmızı siyahlılara imza attıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Geçtiğimiz hafta iç ve dış transferde 12 sporcu ve teknik ekiple sözleşme imzalayan Çiftlikköy Belediyespor’da Hazal, Merve ve Hatice’nin de takıma katılmasıyla kadro iyice güçlendi.

İLK HEDEF PLAY-OFF’LAR

Çiftlikköy Belediyespor Başkanı Suat Kaan Aydın, yeni transferlerin takıma hayırlı olmasını dilediğini belirterek, “Libero Elif Kavrar, Pasör Çaprazı Buse Özden, Orta Oyuncu Aslı Türker, Pasör Irmak Kazan,  Köşe Oyuncu Naz Orakçı, Pasör Ceren Aldemir, Libero Tuğba Taş, Smaçör Zehra Çilingir ve alt yapı oyuncularımız Seçil Turgut, Nehir Deviren, Azra Öcal ve Elif Durgun’la sözleşme imzalamıştık. Şimdi Smaçör Hazal Ubeyli, smaçör Merve Akbaş ve ortaoyuncu Hatice Savar’la da anlaşma sağladık. Mücadeleci oyunculardan oluşan iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Adım adım Çiftlikköy Belediyespor’u gerçek yerine yani 1.Lig’e çıkarmak için ilerleyeceğiz. Önce play-off’lar ardından üst lige yükselmek için güçlü bir kadro oluşturduk, hayırlı olsun” dedi.