Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından organize edilen ve çocuklara at sevgisini kazandırmayı amaçlayan ‘Pony Kulüp Şehrinize Geliyor’ projesi kapsamında Çiftlikköylü çocuklar pony atlarıyla buluşacak.

14-15 Ağustos tarihlerinde saat 14.00 ile 18.00  arasında Çiftlik Mahallesi Halı Saha Tesisleri’nde Çiftlikköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan etkinlikte 7-15 yaş arası çocuklar minik atlarla tanışacak ve pony atlarıyla gezinti keyfi yaşayacak.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, TJK’nın bu güzel etkinlikle çocuklara at sevgisini aşılamayı hedeflediğini belirterek, “Türkiye’nin şehirlerini gezerek pony atlarıyla çocukları bir araya getiren Türkiye Jokey Kulübü’nün etkinlik listesinde Çiftlikköyümüz de var. Çocuklarımızı için atlarla tanışmak, onların dünyasına bir süreliğine olsa da ortak olmak çok güzel bir deneyim olacak. Tüm çocuklarımızı bu güzel etkinliğimize bekliyoruz” diye konuştu.